Termeni si conditii

Navigarea pe site-ul Pepiniera Campina reprezintă acordul dumneavoastra cu termenii și condițiile de mai jos.

Informații personale

Sunteți de acord ca furnizarea datelor personale de catre dvs. se face prin completarea formularului de contact din site. In lipsa completarii acestui formular site-ul Pepiniera Campina nu stocheaza sau prelucreaza datele dvs.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de catre Pepiniera Campina pentru a va contacta inapoi, prin e-mail sau telefonic.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricaror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Pepiniera Campina se angajează în fata clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client/vizitator și Pepiniera Campina.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

Pepiniera Campina se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa contact@pepinieracampina.ro, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Pepiniera Campina certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Pepiniera Campina să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere Pepiniera Campina să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere Pepiniera Campina să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

Accesul la site

Pepiniera Campina garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Pepiniera Campina fără acordul scris prealabil al acesteia.

Descrierea serviciilor / produselor

Serviciile informatice prezentate de catre Pepiniera Campina sunt cu caracter informativ si nu pot fi achizitionate in mod direct de pe site. Ele se discuta si negociaza cu fiecare client in parte. Serviciile informatice sunt prestate in baza unui contract de colaborare in care acestea sunt detaliate in intregime.

Pret

Preturile sunt exprimate in Euro, sunt pur informative, pot suferi modificari in functie de cerintele clientilor si ele sunt transformate in lei, la cursul BNR, in momentul inceperii colaborarii.

Litigii

Orice litigiu apărut in legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecată române. Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Termene de livrare a serviciilor

Termenele de livrare a serviciilor se discuta pentru fiecare cerere in parte si sunt cuprinse in contractul de prestari servicii.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Pepiniera Campina numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de contact sunt necesare pentru a va raspunde solicitarilor.

Main Menu